Nieuws!!

Beste Klanten,

Vanaf 1 oktober 2018 gaat er een leuke verandering plaatsvinden en word ik mede-eigenaar van Skineffects samen met Simon en Peter. SkinEffects is een expertisecentrum in huidverzorging en – verbetering. Mensen helpen een gezonde en mooie huid te krijgen én te behouden is mijn passie. Bij SkinEffects kan ik dit nog meer realiseren. Een leuke, nieuwe uitdaging waar ik erg veel zin in heb.

Feestje

Met trots nodig ik jullie  5 oktober tussen 16.00 uur en 20.00 uur uit voor een hapje en drankje in de winkel. Het promo team van Hannah is ook aanwezig. Zij maken onder andere gratis huidanalyses, zodat je je huid nog beter kunt leren kennen. Neem gerust iemand mee, gezellig!

Wat verandert er voor jou als klant van Salon Eigen?

Bijna niets. De behandelingen, tarieven en producten blijven hetzelfde. Alleen de locatie verandert en ik ga onder de naam SkinEffects verder. SkinEffects zit in de binnenstad; Luttekestraat 12. Kom je met de auto dan kun je het beste parkeren in de parkeergarage Emmawijk of Q-park Maagjesbolwerk. Je parkeerkosten worden vergoed!

Team SkinEffects

Je kunt, zoals altijd, bij mij je afspraak voor een behandeling inplannen. Zit mijn agenda vol en wil je liever niet wachten? Je kunt ook altijd terecht bij mijn collega huidspecialist Anne-Roos. Onze vaste gezichten in de winkel zijn Floor en Manon. Zij geven je graag gepast advies over jouw huid en informatie over de producten die we verkopen in de winkel.

Hopelijk zie ik je 5 oktober en proosten we op een mooie toekomst samen!

Liefs,

Nanda

 P.S. Zin in een behandeling? Kijk op www.skineffects.nl in de agenda en kies je moment. Bellen mag natuurlijk ook op 038-3030317.