MICRODERMABRASIE

Bij microdermabrasie wordt een gecontroleerde stroom microkristallen op de huid geblazen en middels vacuüm kracht wordt de huid opgetild en de kristallen opgezogen. De bovenste huidlaag, bestaande uit dode en beschadigde huidcellen, wordt zodoende verwijderd. Hierdoor is een gladde, gezonde huidlaag aan de oppervlakte zichtbaar. De aanmaak van nieuwe cellen wordt gestimuleerd, de doorbloeding verbeterd, de huidstructuur verfijnd. De huid zal gladder en egaler worden. De behandeling zorgt voor een algehele huidverbetering ongeacht de leeftijd.

60 minuten € 85,-

90 minuten €105,00 (in combinatie met bindweefselmassage)

HANNAH XPERIENCE 90 min.

The total package!
Maar liefst anderhalf uur wordt er intensief gesport met je huid met onder andere de hannah Bindweefselmassage,  één van de bekendste behandelmethodes op het gebied van effectieve huidverbetering!  Door deze techniek toe te passen in samenspraak met het gepersonaliseerde productadvies ervaar je een diepgaande huidverbetering met spraakmakende resultaten!

90 minuten €85,00

 

 

HANNAH XPRESS 60 min.

The hour of power!
In de 60 minuten durende  behandeling , de hannah Xpress, staan  de  5 huidverbeterende stappen van het hannah systeem centraal. Op maat afgestemd op jouw  persoonlijke huidconditie op basis van wetenschappelijk onderbouwde metingen geeft ik gehoor aan de wensen van jou en de behoefte van jouw huid. Bestaat uit: reinigen, dieptereiniging, stimuleren met klassieke massage, voeden en beschermen!

60 minuten €60,00

BOOTCAMP YOUR SKIN
Voor intense en causale huidverbetering kan je huidcoach een speciaal behandelprogramma en productadvies samenstellen. Door de behandeling in kuurverband toe te passen, werkt het als een bootcamp voor je huid en zal de huidverbetering sneller en intensiever in de diepte plaats vinden. Vraag jouw huidcoach welke bootcamp jou het beste resultaat zal geven! Behandeling bestaat uit: reinigen, dieptereiniging, stimuleren met korte bindweefselmassage, voeden en beschermen.

45 minuten €55,00

Losse behandelingen

Harsen of Epileren van wenkbrauwen € 15,-
Verven wimpers of wenkbrauwen € 10,-
Harsen bovenlip €10,-
Harsen bovenlip en kin € 15,-
Harsen onderbenen € 20,-
Harsen oksels en bikinilijn € 15,-