Salon Eigen

Uniek totaalconcept voor een zichtbaar verbeterde en stralende huid

Een mooie en gave huid is een zeer kostbaar bezit! Iets wat je goed moet koesteren en verzorgen om haar mooi te houden. Soms is het verkrijgen van een gezonde en mooie huid echter iets waarbij wel wat hulp nodig is.

“Salon Eigen” uit Zwolle heeft hiervoor alle mogelijkheden in huis. Deze bijzondere praktijk met aan het roer vakvrouw Nanda Vrieleman-Breedveld werkt met de unieke producten van ‘Hannah’, dat de huid eerst optimaal verbetert en vervolgens duurzaam onderhoudt.

Wie bij mij de praktijk binnenloopt voor een gedegen huidadvies, weet zich verzekerd van 100% persoonlijke aandacht. “Ik werk met een intakegesprek en huidanalyse apparatuur, waarbij verschillende belangrijke onderdelen aan de orde komen. Eerst wordt er een huiddiagnose gesteld. Vervolgens stel ik een persoonlijk behandelplan op en spreek dit uitvoerig door met de cliënt. Ik kijk wat nodig is om dit te bereiken en geef duidelijke productinformatie en adviezen voor thuis. Dan komt het kostenplaatje en het inplannen van de afspraken. Zo weet de cliënt vooraf precies waar deze aan toe is.” Samenwerken aan een mooie huid!

Huidherstel en huidverbetering

Net als bij alle Hannah huidcoaches wordt ook bij “Salon Eigen” gewerkt aan meer dan alleen huidverzorging. Het belangrijkste doel van een behandeling is het bewerkstelligen van huidherstel en huidverbetering, wat veelal in kuurverband gebeurt. Sommige huidproblemen hebben een intensieve behandelmethode nodig. Met name verklevingen van bindweefsel, een sterk verouderde huid, een slechte doorbloeding, grove huidstructuur, rosacea of acné hebben meer dan één behandeling nodig.

Mijn doel is mensen te helpen en adviseren met hun “huidproblemen”.

Voor een ieder is er een passende behandeling.

Samen werken aan een mooie huid

Het is belangrijk dat samen met de cliënt het doel duidelijk voor ogen staat. In de praktijk wordt goed geluisterd naar wat de cliënt belangrijk vindt en wat deze graag verbeterd of veranderd zou willen zien. Dit wordt vervolgens door Nanda op professionele wijze benaderd door goede adviezen, behandelingen en overleg. Zowel tijdens de behandelingen als telefonisch, staat Nanda klaar voor haar cliënten.

“Salon Eigen” is anders dan anderen! Omdat ze een uniek totaalconcept kan bieden en hier pas mee start, wanneer de cliënt samen met haar volledig achter dit concept staat. Zo wordt samen met de cliënt effectief gewerkt aan het verkrijgen van een verbeterde en stralende huid!

Kom geheel vrijblijvend eens langs voor een huidanalyse en een huidadvies!